Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Filmi




erdal beşikçioğlu, erdal beşikçioğlu filmi, erdal beşikçioğlu son filmi, fakat müzeyyen bu derin bir tutku filmi, erdal beşikçioğlu fakat müzeyyen filmi, erdal beşikçioğlu 2014 film, erdal beşikçioğlu müzeyyen, çiğdem vitrinel yönetmen, fakat müzeyyen bu derin bir tutku filmi yönetmeni kimdir, altın portakal fakat müzeyyen, antalya altın portakal, fakat müzeyyen filmi galası nerede, fakat müzeyyen afişi

 

Erdal Beşikçioğlu, Sezin AKBAŞOĞULLARI, Erdinç GÜLENER, Ege AYDAN, Harun TEKİN, Hare SÜREL, Derya ALABORA ve Barış YALÇIN’ın oynadığı 12 Aralık 2014’te vizyona girecek olan film.

Çiğdem Vitrinel yönetmenliğinde..

Yazar Arif (Erdal BEŞİKÇİOĞLU) sadece yazan bir yazardır. Yazıkları henüz yayınlanmamıştır. Pek çok erkek gibi onun kafası da aşk ve kadınlarla ilgili sorularla doludur. Tam bu soruların zirve yaptığı dönemde Müzeyyenle (Sezin AKBAŞOĞULLARI) tanışır. Filmin hikayesi ve senaryosu için İlhami ALGÖR’ün aynı adlı romanından esinlenilmiştir.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Filmi'nin müzikleri Harun TEKİN tarafından yapılmıştır.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Filmi'nin prömiyeri 51.Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Uluslararası Yarışma bölümünde yapılmıştır. 


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}