Gülenay ile Pasta & Börek Programı Pratik Tiramisu Tarifi- 27 Mayıs 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Pratik Tiramisu Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 26 mayıs 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 26 mayıs 2015 çarşamba gülenay ile pasta börek Pratik Tiramisu tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Pratik Tiramisu nasıl yapılır





GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.


PRATİK TİRAMİSU

Malzemeler:
1 paket kedidili bisküvi

Keki Islatmak İçin:
 2 tatlı kaşığı granül kahve
1 su bardağı sıcak su

Kreması İçin:
2,5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı şeker
3 çorba kaşığı un
200 gram labne peyniri
1 yumurta

Üzeri İçin:
Kakao

Hazırlanışı:
Kreması  için süt, şeker, un ve yumurta tencerede kıvamını alana kadar karıştırılarak pişirilir.
Krema ılıdıktan sonra labne peyniri eklenerek iyice karıştırılır.
Baton kek kalıbının tabanına  1 kat bisküvi dizilerek, su ve kahve karışımı ile bisküviler ıslatılır. Üzerine krema yayılır. Bu şekilde 3-4 kat aynı işlem uygulanır. Dolapta dinlendirildikten sonra kalıptan çıkarılarak üzerine bol miktarda kakao serpilir.
 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}