17 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 17 mart nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı peynir tatlsı tarifi, peynir tatlsı nasıl yapılır, peynir tatlsı tarifi, peynir tatlsı malzemeleri, peynir tatlsı nasıl pişirilir, peynir tatlsı nasıl yapılır, şanlıurfa yemekleri
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan patatesli kazan kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
750 gr tuzsuz peynir
3 yemek kaşığı un
1 yumurta
Şerbeti için:
3 bardak şeker
3 bardak su
yarım limon suyu
Kızartmak İçin:
sıvı yağ
Hazırlanışı:
PEYNİR TATLISI
Malzemeler:
750 gr tuzsuz peynir
3 yemek kaşığı un
1 yumurta
Şerbeti için:
3 bardak şeker
3 bardak su
yarım limon suyu
Kızartmak İçin:
sıvı yağ
Hazırlanışı:
Şeker ve su kaynatılır içerisine limon suyu eklendikten sonra soğumaya bırakılır. Peynir el küçük parçalara ayrılır yada rendelenir. Üzerine un ve yumurta eklenip hamur kıvamında yoğurulur.Hamurdan ceviz büyüklünde parçalar alınarak şerit yapılıp simit şekli verilir. Bol ve kızgın yağda kızartıldıktan sonra soğuk şerbete atılıp biraz şerbeti çekince servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder