17 Mart 2015 Nurselin Mutfağı Kazan Kebabı Tarifi



17 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 17 mart nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı kazan kebabı tarifi, kazan kebabı nasıl yapılır, kazan kebabı tarifi, kazan kebabı  malzemeleri, kazan kebabı  nasıl pişirilir, kazan kebabı nasıl yapılır, şanlıurfa yemekleri








Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan patatesli kazan kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

KAZAN KEBABI


Malzemeler:
400 gr kuzu kıyma
9 adet patlıcan
2 adet soğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
1,5 tatlı kaşığı ruz
1 çay kaşığı tarçın
2 tatlı kaşığı isot
2 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı su

Hazırlanışı:
Soğan, yeşil biber ve domates yemeklik doğranır, üzerine kıyma et, karabiber, tarçın isot, salça ve tuz ilave edilerek karıştırılır. Patlıcanlar bıçakla verev kesilir( altı kesilmeyecek şekilde). patlıcanların kesilen kısımlarına hazırlanan harçtan yerleştirilerek tencereye dizilir.üzerine su ve tuz ilave edilerek pişirilir.Afiyet olsun


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}