Nursel'in Mutfağı Adana Kebap Tarifi 22 Haziran 2015 Adana



22 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 22 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 22 Haziran 2015 nurselin mutfağı Adana Kebap  nasıl yapılır, 22 Haziran nurselin mutfağı Adana Kebap  tarifi, Adana Kebap  malzemeleri, Adana Kebap nasıl pişirilir, Adana Kebap  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Adana Kebap Tarifi , Nurselin mutfağı 22 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 22.06.2015 Adana Kebap Tarifi, nurselin mutfağı adana




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Adana Kebap tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ADANA KEBAP

Malzemeler:
3 kilo kuzu kıyma 
8 adet kırmızı biber
1 yemek kaşığı tuz


Piyazı için:
7 adet soğan
yarım demet maydanoz
2 yemek kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Sinirleri alınıp bıçak arası yöntemi ile kıyma yapılan etin içine bıçak arası gibi çok küçük doğranan kırmızı biberler bırakılır. Tuzu atılır ve özleşene kadar yoğurulur. Şişi tutması ve parçalanmaması için çok iyi yoğurulması önemlidir. Şişlere dizilip mangalda pişirilir. Lavaş ekmeği ile sunuma alınır. Piyazlık doğranıp, maydanoz, sumak ve tuzla harmanlanan soğan salatası ile servis edilir. 




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}